Stingrays helpen mee aan wereldrecord onderwaterpiramide

Buddies,

Jullie zullen het ongetwijfeld reeds hebben gemerkt op social media, kranten of tv dat er op Zaterdag 16 April 2016 een nieuw wereldrecord onderwater piramide tot stand is gekomen. Dit was een organisatie van Wevos en Duiktank Transfo, enkele Stingrays hebben daaraan deelgenomen. Wie vinden jullie terug op onderstaande foto of filmpjes?

Zoek de Stingrays

Wereldrecord onderwater pyramide 1

 

 

 

 

 

 

Jongste deelneemster  van  Jeugdduikclub Stingrays vormt topje van onderwaterpiramide

Duikster Lisa Vancoillie is nog maar twaalf jaar, maar dankzij haar stressbestendigheid werd in de duiktank van Zwevegem een wereldrecord neergezet. Liefst 105 duikers vormden een onderwaterpiramide met de jongste deelneemster aan de top. Artikel Nieuwsblad

 

 

wevos_be_logovierk